<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134999" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Русия иска да...

Лидерите на страните от Г-7 се шегуват с Путин (видео)

27 Юни 2022
0 6344

Лидерите на страните от Г-7 се шегуват с Путин, съобщава NOVA.

Британският премиер Борис Джонсън каза на останалите: „Със сако или без? Дали да не се съблечем? Нали трябва да покажем че сме по-силни от Путин”. На това канадският премиер Джъстин Трюдо отговори: „Трябва не само да сме голи, но да бъдем и на кон”. На това председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, която притежава коне и редовно язди, отговори: „Конната езда е супер”. Шегите на лидерите в Бавария бяха по повод известни кадри от 2009 г. Тогава руският президент се снима гол до кръста на гърба на кон.

Лидерите на страните от Г-7 се шегуват с Путин (видео)

Русия иска да отмени създаването на Литва със закон

‘Got to show our pecs!’ G7 leaders brutally mock ‘bare-chested’ horse riding Putinhttps://t.co/GpMOwc9jWN pic.twitter.com/Dq2828IwTg— Daily Express (@Daily_Express) June 26, 2022

През годините руският президент обичаше да се появява редом с животни на режисирани медийни събития, припомня БТА. Освен на коня, руският президент е сниман как гали полярна мечка, управлява моторизиран делтаплан и изстрелва упойваща стреличка по тигър, за да постави на животното GPS яка.

Нашествието на Русия в Украйна и последиците от него са в центъра на тазгодишния форум на държавите с най-развити икономики в света, влизащи в групата Г-7.

Лидерите на страните от Г-7 се шегуват с Путин

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции