<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=109644" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Стойчо Кацар...

Мъж сменил в последния момент автобуса и избегнал трагедията на АМ “Струма” (видео)

26 Ноември 2021
0 5821

Мъж сменил в последния момент автобуса и избегнал трагедията на АМ “Струма”, предава bTV. Близките му обаче не знаят това, издирват го 2 дни и мислят, че е загинал. А той се прибра жив и здрав.

Енес също пътува до Истанбул. Обикновено той използва същата туристическа агенция и фирма – „Беса Транс“.

Мъж сменил в последния момент автобуса и избегнал трагедията на АМ "Струма"
Снимка: bTV

Тръгва на път, но в последния момент решава да не се качи на автобуса на връщане. Неговите близки обаче нямат връзка с него, издирват го и мислят, че е сред загиналите при трагичния инцидент на магистрала „Струма“.

Мъж сменил в последния момент автобуса и избегнал трагедията на АМ &#8220;Струма&#8221; (видео)
Снимка: БулФото

„Мислех да отида до Истанбул за два – три дена с тази агенция, но се отказах и тръгнах с друга фирма. Направих си тест за Covid-19 и си смених резервацията. В къщи обаче знаеха, че пътувам с тази агенция. Нямах контакт, нямах интернет и роуминг, на връщане към Северна Македония телефонът нямаше мрежа. И след два дена се появих“, разказва Енес.

Мъж сменил в последния момент автобуса и избегнал трагедията на АМ "Струма"
Снимка: bTV

Близките му казаха, че не могат да се свържат с него от няколко часа.

“Рано сутринта аз видях в интернет, че се е случило това нещастие. Започнахме да търсим братовчеда Енес, но не успявахме да го открием – не беше онлайн. Мислехме, че е с автобуса на „Беса транс“. След 4-5 часа разбрахме, че е жив и не е с тази фирма“, споделя и Джелал – роднина на Енес.

„Това е от Господ, не знам дали ме чува в този момент, но изпращам голямото си съчувствие за починалите и техните семейства, за които е много тежко. И на нас ни е тежко“, казва още Енес.

Брифинг на Прокуратурата с последни подробности за инцидента на АМ „Струма” (видео)

Разследването на трагичния инцидент продължава, днес се очаква прокурори от България да пристигнат в Северна Македония, които да вземат ДНК материал от близките на починалите. Хората възлагат големи надежди на разследването и се надяват истината скоро да излезе наяве.

Мъж сменил в последния момент автобуса и избегнал трагедията на АМ “Струма”

Източник и видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции