<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=124380" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Петков: Разсл...

Хибридната авантюра на Митрофанова у нас (видео)

31 Март 2022
0 2225

Хибридната авантюра на Митрофанова у нас представяме в това видео.

Посланикът на Русия в България Елеонора Митрофанова определено е колоритен образ. Винаги играеща на ръба на добрия тон, а понякога отвъд него; правеща винаги двусмислени алюзии, които могат да се четат или като жестока обида, или като недоразбрана историческа препратка. Винаги обаче остава впечатление за обида и оправданието, че българите нещо не са я разбрали.

Хибридната авантюра на Митрофанова у нас (видео)

Що за посланик е Митрофанова и защо обижда България и българите?

В това видео Ви представяме последният ѝ хит – ако не бил Съветският съюз, България щяла да бъде само Софийска област. Сякаш в българите не сме храбър и горд народ, а някакви безучастни слабаци, които чакат все някой да ги спаси. Да, ние сами понякога проявяваме здравословна самоирония и самокритика като народ, но това определено не е прерогатив на чужд посланик.

Приятно гледане, скъпи приятели и мислете: колко да пък да ти е добър онзи приятел, който непрестанно се опитва да ти смачка самочувствието, да ти вмени чувство за вина и непълноценност?!

Хибридната авантюра на Митрофанова у нас

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции