<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134369" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Столтенберг: ...

Още кадри показват как прокурорският син в Перник напада хора (видео)

20 Юни 2022
94 18811

Още кадри показват как прокурорският син в Перник напада хора – изпратиха ни ги наши потребители. На кадрите виждаме как Васил Михайлов налита на бой в заведение в Перник още през ноември 2021 година. Друго видео пък с неясна дата на заснемане показва бой посред бял ден на улица в града.

Още кадри показват как прокурорският син в Перник напада хора
Сигналът

Преди две седмици Васил Михайлов – 18-годишният син на прокурора и зам.-шеф на Окръжна прокуратура-Перник, пребива Андонов посред бял ден. Причината – слух, че той е казал нещо лошо за негова близка. В момента треньорът и президент на футболен клуб е в болница, очаква се да бъде изписан, но ще има трайни увреждания.

Още кадри показват как прокурорският син в Перник напада хора

Пребиха президент на български футболен клуб

След като разказват за случилото се в социалните мрежи, близките на Андонов получават десетки видеоклипове и разкази на потърпевши. На тях се вижда как Михайлов бие полицай, футболист и други хора в Перник – някои от които му дължат пари. Той ходи въоръжен, не се изключва и възможност да употребява лекарства или други субстанции. Записва на видео почти всички нападения.

Безнаказаност, типично по български

Васил Михайлов е син на зам.-шефът на Окръжна прокуратура-Перник Бисер Михайлов. През 2010 година той е бил арестуван за лихварство. Тогава са разпитани свидетели и е установено, че той е отпуснал кредит на български гражданин от 30 000 лв. и е получавал лихва от 3700 лв. на месец. Прокурорът е отправял заплахи спрямо свидетели и семействата им и ги е принудил да поемат задължения за 10 000 евро. Крушата не пада по-далеч от дървото, казват хората.

Именно тази връзка кара младият шампион по ММА да се чувства напълно безнаказан. Малкото хора, осмелили се да подадат жалби срещу него, все още очакват отговор от прокуратурите, на които разследванията са разпределени.

Лично Иван Гешев пое случая

Главният прокурор Иван Гешев ще поеме случая с агресията в Перник, а местната прокуратура ще бъде проверена. Това става ясно от пост на общината във Facebook.

След множество сигнали за насилие и побои от прокурорския син 18-годишният Васил Михайлов, най-накрая бяха повдигнати обвинения срещу него.

Гешев поема случая с прокурорския син в Перник

„За мен е важно институциите да работят и такива деяния да бъдат пресичани навреме. Толерирането на агресивно поведение по улиците, независимо кой е извършителят може да доведе до ситуация, която трудно да бъде контролирана. Без помощ отвън нямаше да се справим, освен това добро впечатление прави професионалното отношение на софийския прокурор, който се занимава със случая. Благодаря на перничани, че показват нетърпимост към такъв род криминални прояви. Благодаря на медиите за информираността по случая. Това дава смелост на жертвите. Надявам се на честно и бързо правораздаване”, каза кметът на Перник Станислав Владимиров.

Още кадри показват как прокурорският син в Перник напада хора

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Робертино

    25 Юни 2022

    Ебаси мутрата Абе нема ли кой да го пребие тоя палячо Божее ако мога да се видя с тоя смешник за 2 секунди и приключва курса

Покажи всички Скрий

Реакции