Сигнализирай!

Шофьор нападна жена в инвалидна количка, защото се движела по пътното платно (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
30.05.2019 г.
6
0

Шофьор на джип нападна жена в инвалидна количка в Айтос, тъй като му пречела на движението по пътното платно. За бруталната атака разказа самата потърпевша Милка Денева, цитирана от Dir.bg

 

 

""

 

 

Жената отивала да си купи хляб от кварталния магазин, откъдето често пазарувала. Виждайки голяма дупка, Милка решила да я заобиколи. В този момент е нападната в гръб, блъскана и псувана от шофьор.

 

 

АНГЛИЧАНИН ПРЕБИ ИНВАЛИД В ХОТЕЛ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ (ВИДЕО)

 

 

"Майка ми се придвижва с инвалидна количка, което е изключително трудно, имайки предвид състоянието на улиците. Изчакала е колите да минат, за да се опита да заобиколи дупка, когато е нападната в гръб от мъж на средна възраст, който е блъскал и дърпал количката с викове и псувни. Шофирал е бял джип, но от шока майка ми не е успяла да запомни регистрационния номер. Моля, ако някой е станал свидетел на това зверство, да каже", призова дъщерята на потърпевшата жена - Денка Божкова.

 

 

 

ЗАЛЯХА АВТОМОБИЛ НА ИНВАЛИД С БЛАЖНА БОЯ

 

 

Двете жени вече са подали сигнал в полицията, а от Областната дирекция на МВР в Бургас съобщиха, че агресивният водач вече се издирва. В района, където е станал инцидентът, има голям брой камери, така че шофьорът, нападнал жената, ще бъде открит бързо. 

 

 

Източник: Dir.bg

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.