Сигнализирай!

Дори стоманена ограда не спира натрапниците в къщата от култовия сериал Breaking Bad (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
20.07.2021 г.
15
0

Дори стоманена ограда не спира натрапниците в къщата от култовия сериал Breaking Bad, пише LadBible.

Всички сме се изкушавали да посетим някое от местата, познати ни от любими телевизионни програми и сериали. Изглежда собствениците на скандалната къща от Breaking Bad са се изморили от вниманието. Ето защо те са поставили масивна стоманена ограда. Но натрапниците не спират да ги тормозят.

Снимки от "Breaking Bad: El Camino" загатват, че Уолтър Уайт ще се завърне отново (видео и снимки)

Във видеото виждаме колко раздразнен е собствникът на къщата от случайните минувачи, които се опитват да завържат разговор с него. Те просто го питат как е, а той започва да ги псува и ги гони. Възможно е хората наистина да са приятелски настроени, а собствникът да е изнервен. И няма как да е по друг начин, предвид колко често непознати се опитват да нахлуят в дома му.

Повече за къщата

Къщата се намира в Албакърки, Ню Мексико и привлича почитатели още от създаването на сериала през 2008 г. Докато повечето хора просто биха си направили селфи пред вратите, други хора са решени да нахлуят в къщата или поне в двора ѝ. Някои си позволяват да стигнат дори по-далеч, което няма как да не подразни собствениците.

Дори стоманена ограда не спира натрапниците в къщата от култовия сериал Breaking Bad

Първоначално причината, поради която семейството е решило да огради дома си, е заради сцената с пица, където Уолт (изигран от Брайън Крейнстън) поръчва огромна пица в опит да поправи провалената си връзка със съпругата Скайлър (Анна Гън).

Изненадващо, Скайлър отказва извинението. Но докато се връща към колата си, Уолт хвърля вкусно изглеждащото ястие на покрива.

Така много хора решават, че години по-късно ще се снимат как хвърлят пица по покрива на къщата от сериала.

Източник: LadBible

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.