Сигнализирай!

Мъж демонстрира във видео, че цял живот сме използвали запалките по грешния начин

Gospodari.com
Gospodari.com
08.10.2021 г.
28
0

Мъж демонстрира във видео, че цял живот сме използвали запалките по грешния начин.

Запалката е основен уред в къщата за много домакинства. С нея палим камината (ако имаме, разбира се - бел. ред.), газовия котлон, ароматните свещи вечер или парче дърво от пало санто. Тиктокърът @sidneyraz ни е посветил специално видео. С него ни показва, че досега сме си служили със запалката по грешния начин.

Мъж демонстрира във видео, че цял живот сме използвали запалките по грешния начин

"Ще ви покажа нещото, което не съм съзнавал допреди да вляза в трийсетте си години - как да си служа със запалката", обяснява съзнателният мъж и пояснява:

"Когато палите някакъв предмет отдолу, не поднасяйте огънчето като накланяте запалката надолу". Жестът в случая е достатъчно красноречив, за да ни разкрие опасността да се опарим. Вместо това Сидни ни съветва да наклоним запалката нагоре. По този начин пламъкът остава далеч от пръстите ни и можем достатъчно дълго да го задържим, за да запалим желаната вещ (споменатото Свещено дърво, да речем - бел. ред.) Просто е невероятно, наистина!

Хора не могат да повярват, че са пропуснали скритото изображение в логото на Toblerone (снимки)

Помните ли случаи, при които сте си докарвали мехури от опарване на пръстите? Е, вече нямате никакво оправдание да го правите. Пък и защо ви трябва да ви боли? Сидни ни отвори очите за боравенето със запалка. Вече можем да продължим битието си по-безопасно и безболезнено. Благодарим!

Мъж демонстрира във видео, че цял живот сме използвали запалките по грешния начин.

Видео: TikTok/sidneyraz

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.