Сигнализирай!

Вижте първите стъпки в цивилизацията на истинския Тарзан, живял 41 години в джунглата (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
21.10.2021 г.
19
0

Вижте първите стъпки в цивилизацията на истинския Тарзан, живял 41 години в джунглата.

Непубликувано досега видео разкрива първите реакции на човека при полета му със самолет и гледката на океана за първи път. Кадрите са дело на неговия приятел и документалист Алваро Керазо.

Хо Ван Лан живял в джунглата на Виетнам с баща си и брат си повече от четири десетилетия, преди да бъде открит за света.

Вярвал до последно, че Виетнамската война продължава

Бащата на Хо Ван напуснал цивилизацията през далечната 1972 година, след като жена му и децата им загинали при нападение на войници на САЩ по време на Виетнамската война. Заради уединеното им живеене в района на Тай Тра в провинция Кан Гай, семейството се натъквало твърде рядко на други хора, оцелявайки с плодове, горски мед и различни дребни сухоземни и влечуги. Едва преди осем години тримата мъже били спасени и доведени в село, където заживели сред други мъже и жени.

Вижте първите стъпки в цивилизацията на истинския Тарзан, живял 41 години в джунглата

Истински Тарзан е живял 41 години в джунглата без да подозира, че съществуват жени (видео и снимки)

Живот в цивилизацията

След 2013 година Хо Ван започна нов, да кажем "модерен" начин на живот. Някои близки до него хора и наблюдателите смятат, че оскъдната диета на хранене в цивилизованият свят е нанесла решителна вреда на здравословното му състояние. Ланг почина на 52-годишна възраст миналия месец.

Вижте първите стъпки в цивилизацията на истинския Тарзан, живял 41 години в джунглата

Хо Ван Лан живя удивителен живот и предизвика сензация в световните медии след появата си на бял свят. Препратките към филмовия герой Тарзан изстреляха името му във водещите заглавия в цял свят. Приятелят му Керазо обаче е на мнение, че откриването на модерния начин на живот е имало фатални последици за туземеца. Двамата прекарали около седмица заедно при връщането му обратно в джунглата.

https://www.youtube.com/watch?v=JAdbR2L9x8U

"Той беше красиво създание, няма как да го забравя", сподели Керазо. "Тъгувам за загубата му. Но от друга страна смъртта е освобождение за него. Зная, че през последните месеци той страдаше много."

Вижте първите стъпки в цивилизацията на истинския Тарзан, живял 41 години в джунглата.

Източник: DailyMail

Видео: Docastaway

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.