Сигнализирай!

Мъж жертва колата си, за да спаси жена, изпаднала в безсъзнание зад волана (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
23.11.2021 г.
14
0

Мъж беше заснет да жертва собствената си кола, за да спаси живота на друг човек, изпаднал в безсъзнание зад волана на автомобила си.

36-годишен мъж се сдоби с плочки, само 3 месеца след раждането на детето му (снимки)

Мъж жертва колата си, за да спаси шофьор, изпаднал в безсъзнание

Инцидентът, който се случва в Холандия, започва като че ли МПС-то на колабиралия прави рутинен изход от магистралата. В следващия момент колата се отклонява рязко и поема през тревистата зона.

Разпознавайки опасността, мъж на име Хенри Темерманс ускорява малко и застава със своето превозно средство пред колата без водач, за да може да я спре дори с цената на катастрофа.

Смелите действия на Хенри са хванати на видео.

Оказва се, че водачът в безсъзнание е жена.

"Отначало помислих, че шофьорът е пропуснал изхода. Но скоро видях, че това не е така, защото колата караше право напред. От прозореца си видях, че автомобилът е неуправляем, защото жената се беше надвесила над волана", казва Хенри.

"Беше ужасно да се види. За да не застраша жената и другите шофьори, ускорих още малко, за да отида пред нея и да я накарам да спре. За щастие не беше голям удар", допълва героят.

Хенри веднага видял, че жената е повърнала и явно е колабирала. Обадил се на здравните власти, за да може те да помогнат на дамата. Тя вече е добре.

Източник: ladbible

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.