Сигнализирай!

Кирил Петков: Време е да направим България, с която да се гордеем (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
03.12.2021 г.
24
0

"Време е да направим България, с която да се гордеем" - заяви председателят на парламентарната група на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

"Време е да вложим смисъл в думите народен представител. Наш дълг е да работим за народа. За съжаление голяма част от народните представители преди нас не са си свършили работата. Близо 2 милиона българи са напуснали България. Хората ни молеха през сълзи да върнем младите обратно. Над 40% от внуците на тези хора не успяха да се справят с матурите в 4 клас."

"Какво да кажем за хората в Ямбол, в чиято болница хората се пренасят в одеала. За Силистра - където хората още чакат мост над Дунав. За Габрово - където няма връзка между северна и южна България. Монтана, която може да бъде под вода заради неукрепена стена на Дунав. Пловдив, където не е довършено едно кръгово движение. Магистрала "Хемус", която уж строим от толкова години.", емоционално обяви той.

Кирил Петков: Време е да направим България, с която да се гордеем (видео)

Кога президентът Радев започва консултации за съставяне на правителство?

Къде са били народните представители?

"Отговорът е ясен - алчност, егоизъм, нехайство. Качества не на всички, но на много от тях. По разбитите пътища гледаме луксозни автомобили, но не на успели хора, а на депутати."

"Време е за нулева толерантност към корупцията. Време е да защитаваме истинските интерси на хората. Да направим България, с която да се гордеем. Да направим просперираща България. Време е България да бъде лидер в района и пример за добросъседство. За България, където младите се връщат обратно. Време е за иновации, инвестиции, конкурентноспособност. За нов смисъл в думите народен представител".

"Време е за България. За нашата България". Така емоционално завърши Кирил Петков.

Неговата реч беше изключително наситена с емоции и издаде неопитността му на политическата сцена. От друга страна, поне звучеше по-искрено от повечето опитни политици. В залата обаче далеч не бяха благосклонни към него.

Кирил Петков: Време е да направим България, с която да се гордеем (видео)

Видео: bTV

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.