Сигнализирай!

Панев: Съжалявам за снимката с Пеевски, беше несполучлив опит за шега (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
15.12.2021 г.
17
0

Панев: Съжалявам за снимката с Пеевски, беше несполучлив опит за шега, предава NOVA.

„Съжалявам за снимката с Делян Пеевски. Очевидно беше несполучлив опит за шега. Идеята й беше, че Пеевски е сред нас в парламента и това наистина е проблем. Той е символ на завладяната държава”, заяви в предаването „Здравей, България” депутатът от „Демократична България” Владислав Панев. Той подаде остава като зам.-председател на ПГ на коалицията именно заради селфито. Панев посочи, че е искал да покаже проблема, в лицето на депутата от ДПС.

След селфито с Пеевски: Владислав Панев от ДБ подаде оставка

На небрежния кадър двамата народни представители са усмихнати и дружелюбни. Не е изненадващо, че публикацията във Facebook генерира почти моментално десетки негативни коментари, много от тях – от симпатизанти на Панев.

Припомняме, че Владислав Панев получи много критики, както от средите на зеленото движение, към което принадлежи, така и от средите на “Демократична България”, е подал оставка като зам.-председател на парламентарната група.

Снимка: БулФото

“Извинявам се на хората, които са се засегнали от това. Естествено, че Пеевски е еманация на олигархичния модел в България. Нееднократно съм вадил истински разкрития срещу него, Ковачки, Вълка. Имам топки и не ми пука, че това може да ми навреди, както се е случвало. Съдебни дела, открадната кола, измислени статии в жълтите медии. Не е приятно. Но се боря за това да превърнем България в нормална държава с всички сили. И да, усмихвам се повече от много други и сигурно имам специфично чувство за хумор. Това е”, написа той в поста си.

Панев: Съжалявам за снимката с Пеевски, беше несполучлив опит за шега
Снимка: БулФото

Панев: Съжалявам за снимката с Пеевски, беше несполучлив опит за шега

Източник и видео: NOVA, „Здравей, България"

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.