Сигнализирай!

Ицо Хазарта: Прокуратурата ми връчи писмо в НС, за да видят всички колко добре си върши работата

Gospodari.com
Gospodari.com
16.12.2021 г.
8
0

Ицо Хазарта: Прокуратурата ми връчи писмо в НС, за да видят всички колко добре си върши работата.

„Днес от прокуратурата решили да дойдат в парламента, за да ми връчат писмо. Не на домашния адрес, както е по закон, а в парламента - пред двеста журналисти и камери, за да може всички да видим колко добре се справят в борбата срещу престъпността“.

Това написа във „Фейсбук" депутатът от „Продължаваме промяната“ Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, цитиран от bTV. Дори и само това малко нещо казва достатъчно, допълва той.

Ицо Хазарта: Ще изгубя най-ценното, което имам (видео)

От трибуната на Народното събрание в деня на гласуването на правителството с мандата на ПП той заяви, че е получил предупреждение, че ако продължи да подкрепя формацията на Кирил Петков и Асен Василев, ще загуби най-ценното.

Ицо Хазарта: Имах предложение да вляза в изпълнителната власт

Софийска районна прокуратура се самосезира във връзка с изявлението на Петров – Ицо Хазарта и министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

Прокуратурата се самосезира след изявленията на Ицо Хазарта и Рашков за заплахи

„Не вярвам на тази прокуратура и не познавам нито един човек, който да им вярва. Единственото правилно нещо е да не участвам в тяхната игра. А в деня, в който България има нов и независим главен прокурор - първата ми работа ще бъде да го запозная подробно със случая, за който разказах преди дни“, написа още Хазарта.

Ицо Хазарта обяви, че е получил заплахи заради подкрепата си за Кирил Петков

„Иска ми се хората, автори на идеята, да получат това послание, да знаят, че това беше най-силната мотивация да заявя, че моето място е тук, в този отбор", каза Хазарта. На следващия ден от прокуратурата съобщиха, че проверяват заплахите срещу него, както и срещу вътрешния министър Бойко Рашков.

Ицо Хазарта: Прокуратурата ми връчи писмо в НС, за да видят всички колко добре си върши работата

Източник: bTV

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.