Сигнализирай!

"Оскар"-ите се завръщат: За пръв път от 4 години насам церемонията ще има водещ

Gospodari.com
Gospodari.com
12.01.2022 г.
39
0

Наградите "Оскар", присъждани от американската Академия за кинематографично изкуство и наука, ще имат водещ за първи път от 2018 г., предава Dir.bg. Като церемонията отново ще провежда в прочутия Dolby Theatre.

Докато много други отличия бяха отложени заради нарастващата бройка на случаите на Омикрон в САЩ, от АВС съобщават, че няма промяна в плановете за провеждането на церемонията по връчването на престижната статуетка "Оскар". Събитието ще се състоят на 27 март в Лос Анджелис.

Оскарите се завръщат: За пръв път от 4 г. насам церемонията ще има водещ

"Тазгодишната церемония ще има водещ", заяви президентът на телевизионния гигант - Крейг Еруич, взел участие на виртуална среща на Асоциация на телевизионните критици. Той обаче оказа да разкрие повече подробности и не издаде кой ще изпълни въпросната роля. "Може да съм аз", пошегува се бизнесменът.

През 2019, 2020 и 2021 г. събитието остана без водещ, като рейтингът му бележи спад през последните години. Миналогодишното събитие беше проследено от рекордно нисък брой зрители - 10,4 милиона, след като през 2020 г. привлече пред екрана 23,6 милиона души.

Фенове на британския актьор Том Холанд сметнаха, че той трябва заеме вакантното място след големия успех на филма "Спайдърмен: Няма път към дома", вероятно заедно с неговата екранна партньорка Зендая.

Оскарите се завръщат: За пръв път от 4 г. насам церемонията ще има водещ

През декември звездата каза за "Hollywood Reporter", че с удоволствие би го сторил, стига да го поканят, разбира се. "Ако ме помолят, бих приел, и ще бъде много забавно", сподели актьорът.

Оскарите се завръщат: За пръв път от 4 г. насам церемонията ще има водещ

Източник: Dir.bg

Видео: Oscars 

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.