Сигнализирай!

Пиарът на "Продължаваме промяната" се разкрещя в ефир на Виктор Николаев и Мирослава Иванова (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
13.01.2022 г.
15
0

Пиарът на депутатите от "Продължаваме промяната" Александър Бойчев упрекна водещите на сутрешния блок на Нова телевизия в разпространение на фалшиви новини. По думите му, Виктор Николаев и Мирослава Иванова спекулират с теста за Covid-19 на парламентарния председател Никола Минчев.

Журналистите обясниха, че не тиражират неверни твърдения, а съмненията откога датира тестът на Никола Минчев идват не от медиите, а от политиците. "Никой не е твърдял, че тестът на г-н Минчев е фалшив", уточниха Виктор Николаев и Мирослава Иванова.

Адвокат на антиваксъри вбеси Виктор Николаев и Мира Иванова (видео)

Пиарът на "Продължаваме промяната" се разкрещя в ефир на Виктор Николаев и Мирослава Иванова
снимка: скрийншот/TEDx Talks

"Това, което правите, г-н Николаев, това, което вие правите в момента, е абсолютно недопустимо! Депутатите не са лаборанти. Вие задавате въпроси на депутати от ПП, които не са компетентни по темата", направи забележка пиарът заради това, че са питали гостуваща депутатка от ПП за теста на Минчев. "Имам право да задам този въпрос, който аз реша. Въпросите съществуват в момента на тяхното задаване. При цялото ми уважение, ще трябва да свикнете да ви задават въпроси", посъветва Николаев новият пиар.

Бойчев изясни, че веднага след КСНС председателят на парламента първо си е направил антигенен тест, който се оказал положителен, а после и PCR.

Това е станало вечерта в понеделник, а на въпроса на водещия в коя лаборатория е отишъл Минчев, Бойчев отново му се скара, че допуска изобщо, че председател на НС ще тръгне по частни лаборатории. Тестовете на Минчев били взети от лекар, дошъл на място при него.

"Тестовете са надлежно заведени в националната COVID-база данни. Това не е тест, направен в търговска лаборатория. Г-н Минчев е по право първи човек в държавата. Вие считате ли, че г-н Минчев и охраната на НСО ще отиде в произволна лаборатория?", реагира възмутено Бойчев.

Пиарът изказа и недоволство, че председателят на ПГ на ПП Андрей Гюров е бил набеден за болен от коронавирус, като поясни, че е здрав и е в пленарната зала.

"Какъв е тоя човек от ПП, който се обажда в ефира на Нова да им се кара?"

След злополучното интервю журналисти и политици изразиха възмущението си, пише Dir.bg . А сред тях бяха бившият председател на НС Димитър Главчев, музикантът и бивш политик Венци Мицов, Асен Генов, журналистката Полина Паунова и много други. 

"Разбрах от пиара на "Продължаваме промяната" коя е най-голямата грешка на медиите. Нищо, че малко се крещеше. А тя е, че не искат да им се задават въпроси", коментира Поли Паунова в профила си.

"Представям си, ако пиарът не беше на "Промяната" и беше овикал така някоя телевизия, какъв вой щеше да е, как се гази свободата на словото", иронизира Асен Генов, а Главчев направо намекна, че е имало нужда от намеса на "Спешна помощ" в студиото. "Какъв е тоя човек от ПП, който се обажда в ефира на Нова да им се кара?", изрази изумлението си музикантът и журналист Венци Мицов.

Пиарът на "Продължаваме промяната" се разкрещя в ефир на Виктор Николаев и Мирослава Иванова

Източник: Dir.bg

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.