Сигнализирай!

Издирват вокалиста на групата, която ще ни представя на "Евровизия 2022"

Gospodari.com
Gospodari.com
20.01.2022 г.
31
0

Рони Ромеро, вокалист на групата "Intelligent Music Project", която ще представи страната ни на "Евровизия" през 2022 г., е издирван в Испания, пише Площад Славейков.

Той е бил призован да свидетелства по жалба, подадена от бившата му приятелка, но на 17 ноември така и не се е явил за изслушване в съда.

Ето коя е българската песен за “Евровизия 2022” (видео)

Ето коя е българската песен за "Евровизия 2022"

Бившата му партньорка, която има и син от Ромеро, твърди, че той я е заплашвал. Повече детайли по случая не се разкриват, но тя има издадена ограничителна заповед срещу вокалиста. Ромеро няма право да се доближава на по-малко от 500 метра от нея или да я търси за дистанционно общуване. Докато трае съдебната процедура, съдът е издал забрана за Ромеро да купува, притежава и използва оръжие на територията на Испания.

Позицията на вокалиста

В отворено писмо до медиите Ромеро отхвърли твърденията на бившата си приятелка:

"Искам категорично да заявя, че обвиненията срещу мен са абсолютно неверни и са базирани на изваден от контекста текст от SMS по време на кореспонденция, случила се в пика на пандемията от Covid-19 през 2020, когато нямах възможност да пътувам до Испания и респективно да виждам 8-годишния си син. Възползвайки се от тази ситуация, на мен ми беше отказвано да комуникирам с него – нито по телефон, нито по Skype, нито чрез която и да е платформа. Към момента все още нямам възможност да комуникирам със сина си".

"Всеки, който ме познава, знае, че никога не бих заплашил със смърт и най-големия си враг, дори и да имах такъв. Всички мои приятели, колеги в групите, от които съм част, бизнес партньори могат много добре да опишат моята личност – нормален човек, музикант, който просто иска да бъде щастлив в личния и професионалния си живот.

За съжаление има хора, които не могат да приемат чуждото щастие. Времето и правосъдието ще покажат каква е истината и ще поставят недоброжелателите на мястото, което заслужават", допълни още той.

Рони Ромеро, вокалистът ни на "Евровизия 2022", е издирван в Испания

Източник: Площад Славейков

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.