Сигнализирай!

Австралиец оперира мъжкото си достойнство след епизод на "Сексът и градът" и съжали

Gospodari.com
Gospodari.com
25.01.2022 г.
23
0

Австралиец оперира мъжкото си достойнство след епизод на "Сексът и градът" и съжали.

Eксперт: Няма ясна посока и цел за справяне с домашното насилие (видео)

Австралиец оперира мъжкото си достойнство след епизод "Сексът и градът" и съжали

Публично в една от социалните мрежи в интернет мъжът обясни как преди време е гледал емблематичния сериал на HBO с братята и сестрите си, където персонажите обсъждали темата за препуциумите (кожна гънка на мъжкото достойнство, която не е срастнала с подлежащата тъкан).

В епизода Шарлот се среща с мъж, който е необрязан, и тя е ужасена от кожата на мъжкото му достойнство. Тя е толкова отблъсната от това, че го моли да предприеме мерки. Австралийският зрител, който също бил необрязан по онова време, бил отвратен от начина, по който се говори за пениса в сериала и решил да действа.

„Да седя и да гледам сериал, в който се казва, че тялото ми е отвратително, е нещо, което никога няма да забравя. Жените небрежно седяха около масата като част от сюжета и се срамуваха от пенисите на своите мъже", обяснява човекът от Австралия в Reddit.

„След като гледах шоуто, знаех, че трябва да направя едно нещо: да се обрежа. Странно е, че бях сексуално активен от няколко години по това време и никоя жена никога не беше споменавала, че е проблем, ако съм необрязан. Някак си се убедих, че са били учтиви“, продължава с откровенията човекът.

Той се записал да се види с уролог, който с радост му организирал обрязването само въз основа на това, че е козметично.

„Според мен той не трябваше да се съгласява да извършва операция на човеккато мен, страдащ от липса на самочувствие“, казва човекът.

„Трябваше да ме изпрати на психолог или да ми каже приятелски как това няма значение. Той не го направи. Възстановяването след операцията беше тежко, но лекарят смяташе, че ще си струва болката, защото пенисът щял да изглежда „нормален“.

Човекът споделя пикантни подробности, че при мастурбиране чувството е напълно различно от преди. Операцията му оставила белег различен нюанс на цвета на кожата в някои области. Австралиецът казва, че сега много съжалява за решението си, защото „това е част от тялото ми, която никога не мога да си върна“.

„Не бях обрязан, защото имаше нещо нередно – направих го, защото се почувствах засрамен от сериала и тяхното неморално невярно послание, че препуциите са мръсни и грозни“, казва прецаканият. Той се гневи на посланията на някои филми и шоу предавания, прокламиращи, че обрязването е най-доброто решение.

Източник: ladbible

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.