Сигнализирай!

Бритни Спиърс ще издаде мемоари срещу 15 милиона долара

Gospodari.com
Gospodari.com
22.02.2022 г.
59
0

Бритни Спиърс ще издаде мемоари срещу 15 млн. долара. Тя ще разкаже за възхода към славата, за отношенията със семейството и за личните си преживявания през последните 14 години. През тях тя се намираше под попечителството на баща си Джейми, пише Булевард България.

Информацията е на Page Six и е потвърдена от Variety, които цитират източници, близки до 40-годишната поп-звезда. Издателството Simon & Schuster е сключило договор със Спиърс след мащабно наддаване, в което са участвали редица други издателства.

Победа за Бритни Спиърс! Най-после спечели срещу баща си след 13 години дела

Източникът на Page Six твърди, че "сделката е една от най-големите за всички времена, след тази за книгите на семейство Обама".

През 2017 г. бившият президент Барак Обама и съпругата му Мишел Обама подписаха договор на приблизителна стойност 65 млн. щатски долара за издаването на няколко книги за Penguin Random House.

Бритни Спиърс ще издаде мемоари срещу 15 милиона долара

“Мъртвата и окована в белезници” Бритни Спиърс стресна феновете си на Хелоуин (видео и снимки)

Сделката за биографията на Бритни Спиърс идва месеци след като тя успешно се пребори срещу наложеното от съда попечителство. Подобно настойничеството е обикновено предназначено за по-възрастни или немощни хора, които вече не могат да взимат решения за себе си. То влезе в сила през 2007 г. след период на психически проблеми за Спиърс.

Певицата твърдеше, че е държана под настойничеството на баща си против волята си. Това доведе до създаването на движението #FreeBritney. Освен това The New York Times пусна филма „Framing Britney Spears“. Той показа как Джейми Спиърс се е възползвал от богатството и кариерата на дъщеря си.

Бритни Спиърс обвини майка си, че стои зад идеята за попечителството на баща ѝ

През 2021 г. тя за пръв път даде публични показания за попечителството. И заяви пред съдия в Лос Анджелис, че настойниците ѝ я принуждавали да работи, въпреки че тя молела за почивка, че няма контрол над финансите си и че ѝ е отказано да се омъжи за приятеля си. Било ѝ е забранено и да спира с противозачатъчните средства, въпреки желанието ѝ да има трето дете.

Бритни Спиърс ще издаде мемоари срещу 15 милиона долара
"Бях в шок. Травмирана съм", казваше тогава Спиърс. "Просто искам да си върна живота“.

През ноември съдът отмени изцяло настойничеството на Джейми Спиърс над Бритни. Скоро след това 40-годишната певица заяви, че според нея членовете на семейството ѝ "трябва да са в затвора" заради "деморализиращото и унизително" отношение към нея.

Бритни Спиърс се отърва от попечителството на баща си

Неотдавна Спиърс публично атакува сестра си Джейми Лин, която даде подробности за психичното здраве на певицата, докато рекламираше собствените си мемоари в предаването "Добро утро, Америка". Джейми Лин твърди, че Спиърс веднъж държала нож срещу нея в заключена стая и описа поведението ѝ през годините като "параноично“.

Бритни Спиърс няма да покани своите родители на предстоящата си сватба

В отговор Бритни Спиърс обвини сестра си, че "продава книга за моя сметка". Адвокатът ѝ инициира правни действия срещу Джейми Лин и заяви, че клиентката му "повече няма да бъде тормозена" от семейството си.

"Въпреки че Бритни не е чела и не възнамерява да чете книгата ви, тя и милиони нейни фенове бяха шокирани да видят как я експлоатирате за парична печалба. Тя няма да търпи това, нито трябва да го прави", се казва в писмото му към Джейми Лин Спиърс.

Бритни Спиърс ще издаде мемоари срещу 15 милиона долара

Източник: Булевард България
Снимки: Instagram/BritneySpears

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.