Сигнализирай!

Съпругът на Хътчинс: Побеснях, когато слушах как Болдуин описва в детайли убийството на жена ми

Gospodari.com
Gospodari.com
24.02.2022 г.
18
0

Съпругът на операторката Халина Хътчинс - Матю Хътчинс, проговори за първи път след трагедията на снимачната площадка на филма "Rust". В предаването "Today" на NBC той заяви, че Алек Болдуин е отговорен за смъртта на Халина.

По думите му, "индустриалните стандарти, които не са били спазени в случая", също са виновни за случилото се, предава Dir.bg.

"Бях толкова бесен, наранен, когато слушах как говори за смъртта ѝ толкова публично, по толкова подробен начин и след това не поема никаква отговорност, след като току-що е описал убийството ѝ", каза Матю Хътчинс.

Припомняме че, операторката Халина Хътчинс почина на 42 години през октомври, след като Болдуин стреля по време на репетиция на сцена от филма. NBC пусна откъси от интервюто с Матю Хътчинс вчера, а цялото интервю се очаква да излезе днес.

Болдуин купи ферма за 1,7 милион долара в деня, в който семейството на Халина Хътчинс го даде под съд

"Идеята, че човекът, който държи пистолета и прави така, че той да изстреля, не е отговорен, за мен е абсурдна!", категоричен беше вдовецът. "Безопасността на оръжията не е единственият проблем в този случай. Има редица индустриални стандарти, които не са били спазени и има много отговорни страни", смята той. Двамата с Халина имат 9-годишен син.

https://www.instagram.com/p/CaVablsBWd4/?utm_source=ig_embed

По-рано стана ясно, че семейството на операторката е завело дело срещу Болдуин и продуцентските компании на уестърна.

"Всяко твърдение, че Алек е действал безразсъдно, е напълно невярно"

Адвокат на актьора и продуцентите на "Rust" коментираха, че продължават да си сътрудничат с властите, за да се установи "как бойните муниции са пристигнали на снимачната площадка на "Rust". Всяко твърдение, че Алек е действал безразсъдно, е напълно невярно", коментира Арън Дайър.

https://www.instagram.com/p/CVXoGlZFAKK/?utm_source=ig_embed

Съпругът на Хътчинс: Побеснях, когато слушах как Болдуин описва в детайли убийството на жена ми

Източник: Dir.bg

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.