Сигнализирай!

Зеленски: Няма да простим и няма да забравим

Gospodari.com
Gospodari.com
07.03.2022 г.
18
0

Украинският президент Володимир Зеленски разпространи ново видео, в което напомни, че неделя е бил денят за прошка, но някои престъпления са непростими. Изявлението на Зеленски беше провокирано от обстрелването от страна на Русия на хора, които се опитват да напуснат населено място в покрайнините на Киев.

Тогава беше убито и младо украинско семейство.

Путин и Зеленски: двама лидери сякаш от различни светове

"Няма да има спокойно място за нас, освен в гроба", обърна се президентът към руските сили, които атакуваха Ирпин.

Зеленски: Няма да простим и няма да забравим

"За утре /т.е. - за 7 март/ Русия е обявила обстрелване на нашата територия, на нашите предприятия от отбранителния комплекс. Те се намирад в градовете, там работят хиляди хора, а наоколо живеят стотици хиляди. И това е убийство. Планирано съзнателно убийство. И аз не чух днес реакция нито от един световен лидер. Нито от един западен политик. На този предварителен анонс. Реакция на този анонс. Само замислете се, каква е степента на безнаказаност на окупаторите: те анонсират зверствата си, които са планирали. Защо ли? Защото няма реакция. Защото светът мълчи. Западните лидери сякаш са се разтворили в пространството тази вечер. Надявам се, че поне утре (7 март) вие ще забележите това.  Ще реагирате. Ще кажете нещо.  Ние точно знаем, кой подготви тази атака, как ще се изпълняват заповедите..."

Русия се готви да бомбардира Одеса, твърди Зеленски (видео)

Бяха убити 8 украинци, сред които жена и синът ѝ тийнейджър, дъщеря ѝ, ученичка в началното училище, както и приятел на семейството.

Хиляди хора все още се опитват да напускат Киев.

Зеленски: Няма да простим и няма да забравим

Източник: Club Z

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.