Сигнализирай!

Съпругът на Арнаудова: В дома ни търсиха документи, уличаващи Борисов, Горанов и Божков (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
18.03.2022 г.
34
0

"Иззеха командировъчни на съпругата ми, телефони - стари и нови, някакви флашки. Провериха цялата къща", разказа мъжът до Севделина Арнаудова - Делян Димитров, цитиран от NOVA.

По думите му, полицията е търсила в дома им документи, уличаващи Борисов, Владислав Горанов и Васил Божков.

Арестуваха Бойко Борисов

Той изрази недоволството си от начина, по който е извършен обискът: "Докато вечеряме с моето дете, на осем години. Влизат вкъщи при детето ми… То започна да плаче и да бяга".

Димитров разкри, че е попитал полицаите дали не е могло да извършат претърсването през деня, получил отговор: "По принцип може и така да го правят и така са го правили". Но сега трябвало по този начин. Наредено им е".

Той заяви, че органите на реда са претърсили само служебния му автомобил.

"Слязоха, снимаха номера и го пратиха. След няколко минути излезе информация, че е намерен джип на "Аркад" в дома на Севдалина Аранудова", обясни Димитров.

Като потвърди, че джипът е на фирмата, строила "Балкански поток", и уточни по какъв начин се е озовал у него.

"Когато приключи проектът, те ни дадоха техни коли, които бяха взели на лизинг, за да ги ползваме. Както дадоха на нас джипове и пикапи за районите в страната. Така и дадоха на Министерството на екологията и на Агенцията по горите. Дали са ни да ги ползваме, не знам каква е тази бомба", подчерта съпругът на медийния съветник на Бойко Борисов.

Димитров попита: "Ние какви сме, престъпници ли сме, погазил съм Конституция ли". И уточни: "Не знам какво ще измислят, живеем в демокрация. Всичко е за да се отнеме вниманието от важните неща".

Съпругът на Арнаудова: В дома ни търсиха документи, уличаващи Борисов, Горанов и Божков

Източник: NOVA

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.