Сигнализирай!

Уволниха служител, ползвал офиса за жилище, за да пести от наем (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
21.03.2022 г.
34
0

Уволниха служител, ползвал офиса за жилище, за да пести от наем.

Чибузор Еджимофор се подвизава под името Саймън Джаксън в TikTok и насоро постигна над 13 милиона гледания на видеото, в което представя трансформацията на офис кабинката си в спалня.

Уволниха служител, ползвал офиса за жилище, за да пести от наем

Решението на Джаксън да се настани за "постоянно" в офиса дошло след преминаването на служителите на консултантската фирма на дистанционна работа.

"Празният офис в центъра на града бе перфектното решение за мен да ползвам жилище безплатно. То е и повод да напомня на шефовете си, че не плащат достатъчно за наем", споделя той пред New York Post.

"Това е един вид протест. От този момент започнах да живея в офиса в очакване да видя колко дълго ще продължи това", допълва Джаксън.

Блокирани от снега клиенти пренощуваха върху мебелите в магазин ИКЕА (снимки)

Четири дни по-късно шефът му го заставил да изнесе багажа си и да изтрие видеата в мрежата TikTok. В противен случай щял да бъде уволнен. Вместо да приеме ултиматума, Саймън решил, че не си струва да остава повече и сам напуснал фирмата.

Уволниха служител, ползвал офиса за жилище, за да пести от наем

С акцията си Саймън иска да привлече вниманието върху проблема с ниските си доходи и цените на наемите в Сиатъл, Вашингтон. Той е оптимист за бъдещето, въпреки че е без работа и понастоящем обитава Airbnb стая в града.

Корейски фотограф показа теснотията на бедняшките общежития на Сеул (видео и снимки)

"Вече имам толкова много последователи, че все ще се намери нещо", казва 28-годишният мъж и не изключва рязък завой в кариерното си развитие.

Уволниха служител, ползвал офиса за жилище, за да пести от наем

Източник: New York Post

Видео: TikTok

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.