Сигнализирай!

Джони Деп: Заключвах се в банята, когато словесните обиди на Хърд преминаваха в насилие (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
21.04.2022 г.
28
0

Джони Деп: Заключвах се в банята, когато словесните обиди на Хърд преминаваха в насилие.

Американският актьор заяви в съда, че бившата му съпруга Амбър Хърд е била тази, която е проявявала насилие след влошаването на отношенията им. Той свидетелства по делото за клевета, което заведе срещу актрисата. Ищецът настоява за обезщетение от 50 милиона щатски долара. Делото се води във Феърфакс, Вирджиния.

"Изглеждаше като чиста омраза за мен", каза той. "Ако останех, за да споря накрая, бях сигурен, че ще ескалира до насилие и често това се случваше."

Звездата от "Карибски пирати" каза, че някогашната му половинка сипела словесни обиди, които понякога преминавали в шамари или блъскане. 

"Можеше да започне с шамар. Можеше да започне с блъскане. А също и да започне с хвърляне на дистанционното на телевизора към главата ми. Или пък да хвърли чаша вино в лицето ми", обясни холивудската знаменитост, след като бе попитан за насилието, на което е бил подложен.

Кадри на Джони Деп с рани по лицето от Амбър Хърд бяха представени пред съда

58-годишният артист добави, че се оттеглял от подобна ситуация, като се заключвал в банята, но никога не е удрял бившата си съпруга.

Започна епичното дело между Джони Деп и бившата му съпруга Амбър Хърд

Джони Деп заведе делото срещу нея, след като през 2018 г. тя се представи като жертва на домашно насилие. Актрисата не споменава името на бившия си мъж, но той е на мнение, че статията косвено го клевети.

Джони Деп: Заключвах се в банята, когато словесните обиди на Хърд преминаваха в насилие

Източник: Dir.bg

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.