Сигнализирай!

Най-голямата внучка на Симеон Сакскобурготски се омъжи

Gospodari.com
Gospodari.com
30.05.2022 г.
37
0

Месец преди 85-ия си рожден ден, Симеон Сакскобургготски получи възможно най-хубавия подарък за своя празник, направен му от неговата най-голяма внучка. А именно радостта да я види като омъжена жена.

Симеон Сакскобургготски и сестра му губят два имота, но печелят делото за горите в Страсбург

снимка: Instagram

Новината, че княгиня Мафалда официално е казала "Да" на дългогодишния си партньор Марк Абуслейман първа предаде испанската преса. Сватбата на двамата влюбени се е състояла в Палма де Майорка, откъдето всъщност е родом майката на булката Росарио Надал, омъжила се за баща ѝ на същото място.

Според редица публикации церемонията е била предшествана от голямо тържество, организирано в имението на принц Кирил. На него са присъствали редица влиятелни гости, като в списъка с имената им се открояват тези на представители на различни кралски фамилии.

https://twitter.com/CoutureRoyals/status/1486295495505027075?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1486295495505027075%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Flife.dir.bg%2Fzvezdi%2Ftya-kaza-da-nay-golyamata-vnuchka-na-simeon-sakskoburggotski-se-omazhi

Мафалда, която преди време се премести в Мадрид от родния си Лондон, е първата от общо единадесетте внуци на бившия министър-председател на България, която мина под венчило. Избраникът ѝ е британски финансист от ливански произход, с когото има осемгодишна връзка.

Преди няколко месеца Мафалда издаде "Decir Adios" - първия си сингъл на испански, неин майчин език.

Най-голямата внучка на Симеон Сакскобурготски се омъжи

Източник: Dir.bg

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.