Сигнализирай!

24-годишна индийка се омъжва за…. себе си

Gospodari.com
Gospodari.com
02.06.2022 г.
57
0

24-годишна индийка се омъжва за…. себе си. Девойката е от западния индийски щат Гуджарат. Това ще бъде първият случай на сологамен брак в Южна Азия.

Преди да реши да се омъжи за себе си, тя прави проучване и установява, че няма нито един такъв случаи сред 1,3 милиарда индийци.

"Ще бъда първата у нас и така ще стана пример за това какво означава любовта към себе си", казва бъдещата булка.

Суматоха на сватба в Индия: Размениха младоженци

Кшама Бинду вече е определила деня на сватбата си.

Снимка: Facebook

Празненството, което ще спази всички ритуали, ще се състои на 11 юни. Единствената разлика от традиционна сватба е, че до булката няма да стои младоженец. Сватбата ще е в един от храмовете на град Готри, след което момичето ще замине на двуседмичен меден месец в щата Гоа.

Кшама разкрива още, че родителите й вече са дали своята благословия.

"Никога не съм искала да се омъжа. Но исках да стана булка. Затова реших да се оженя за себе си", казва младоженката пред в. The Times of India.

Момичето е сигурно, че "сологамната сватба ще бъде проява на самочувствие и безусловна любов". "Хората се женят за някого, когото обичат. Аз обичам себе си и затова ще се омъжа за себе си", добавя още тя.

Индийска двойка съди бездетния си син за 615 000 евро

Действащият в Индия закон за брака от 1954 г. не предвижда възможността за сключване на съюз със себе си. В много индийски семейства обаче традиционните сватбени ритуали имат много по-голямо значение, отколкото официалната регистрация на брака.

Източник: Dir.bg

24-годишна индийка се омъжва за…. себе си

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.