Сигнализирай!

Футболист от Висшата лига оцеля в екшън с 29 изстрела пред бразилска дискотека

Gospodari.com
Gospodari.com
04.06.2022 г.
40
0

Играч на Тотнъм в английската Висша лига изживя кошмарна нощ, след като пред очите му се разигра истински екшън.

Емерсон Роял е бил в нощен клуб с приятели в градчето Американа, което е едно от северните предградия на Сао Пауло. Именно там той е роден и израснал.

На входа на заведението местен младеж пожелал снимки с футболиста. В това време към Роял и момчето се приближил неизвестен мъж, който извадил пистолет и го насочил към главата на Емерсон. Поискал всички пари, часовника и златния кръст на врата на играча.

снимка: Instagram

За изненада на всички обаче младежът, пожелал да се снима с футболиста, бил полицай. Той реагирал мигновено, извадил своето оръжие и подгонил гангстера, така започнала стрелбата.

Намесил се и униформен, който патрулирал около нощното заведение. Преследването на човека, опитал да ограби Емерсон Роял, продължило няколко минути, като са били произведени 29 изстрела. Един човек пред клуба е бил леко ранен в крака, а два куршума са попаднали в гърба и рамото на бягащия престъпник. Той е в болница, без опасност за живота.

Часове по-късно защитникът на Тотнъм благодари на полицая с пост в социалните мрежи.

"Господ ни праща ангели, а това бе един от тях. Това момче се оказа полицай, имаше оръжие и изложи на риск своя живот, за да спаси моя. Невероятно! Никога няма да успея да му се отблагодаря. Видях неща за няколко секунди, които съм виждал само по филмите. Напълно невредим съм, слава на Бога!", написа той.

Емерсон е на 23 години. Той живее в Европа от 2018 г., когато подписа с испанския Бетис.

Играч от Висшата лига оцеля в екшън с 29 изстрела пред бразилска дискотека

Източник: Dir.bg

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.