Сигнализирай!

Линда Еванджелиста се връща на модния подиум след 6-годишна пауза заради неуспешна козметична процедура

Gospodari.com
Gospodari.com
18.07.2022 г.
24
0

Линда Еванджелиста се връща на модния подиум след 6-годишна принудителна пауза, предизвикана от неуспешна козметична процедура, пише Булевард България.

Топмоделът публикува в Instagram своя снимка от професионална фотосесия за Fendi. Това всъщност е първият бранд, поканил 57-годишната звезда след здравословните ѝ проблеми.

За първи път жена със синдрома на Даун стана модел на Victoria’s Secret (видео)

Снимка: Instagram

Едва през септември миналата година бившият супермодел разкри причините за мълчаливото си оттегляне от модата след 2016 г. Тя обяви, че е била "брутално обезобразена" след криолиполиза. Процедурата, свързана с разрушаване на мастните клетки, е предизвикала обратна реакция и тялото на Линда е започнало да натрупва още повече нежелани мазнини.

"Това не само унищожи източника на доходите ми, но и ме вкара в цикъл на дълбока депресия, огромна мъка, най-ниската точка на себеомраза. В хода на този процес се превърнах в отшелник", разказва тя.

Компанията, срещу която моделът заведе съдебен иск за обезщетение от 50 млн. долара, твърди, че процедурата е изследвана в 100 научни публикации и че страничните ефекти са описани предварително в документацията, която е на разположение за лекари и пациенти.

Източник: Булевард България

Снимки: Instagram

Линда Еванджелиста се връща на модния подиум след 6-годишна принудителна пауза

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.