Сигнализирай!

Илиян Василев: ИТН минават в небитието и там ще имат време за претенции

Gospodari.com
Gospodari.com
20.07.2022 г.
32
0

"ИТН да си знаят, че минават в небитието и там ще имат време за претенции", написа в социалната мрежа дипломатът и блогър Илиян Василев.

Радостин Василев: Трябва да се отиде на избори, за да се прочисти парламентът от вредните субекти (видео)

По думите му, "ако едни избори могат да изчистят българската политическа сцена от аватари като ИТН и "Български възход", значи ще има полза от тях".

Коментарът му идва в момент, в който БСП получи третия мандат за съставяне на правителство в рамките на 47-то Народно събрание. Социалистите вече влязоха в преговори с "Продължаваме промяната" и се очаква да насрочат такива и с партията на Слави Трифонов.

БСП ще преговаря с ИТН за нов кабинет

"Не виждам никакво смирение у ИТН, напротив. Нахалство и наглост. Най-малката като влияние партия поставя условия кой да бъде или кой да не бъде премиер. ДБ и БСП не могат да компенсират крайностите на Слави и ангажиментите, които е поел първо да свали правителството, и втори път да осигури невъзможност за ново правителство.

Ако ИТН и партията на Янев не влязат в парламента, това ще се отрази добре на политическия живот. Както посочих, Янев няма потенциал , не вдъхновява, служебен премиер прави служебна партия. Скучен", пише по-нататък в поста си Василев.

https://www.facebook.com/IlianDraVassilev/posts/546808533735419

Илиян Василев: ИТН да си знаят, че минават в нибитието и там ще имат време за претенции

Източник: FB/Ilian Vasilev

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.