Сигнализирай!

Жесток побой над момиче в Перник под аплодисментите на тийнейджъри (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
20.07.2022 г.
95
0

Пореден случай на агресия между деца. Тийнейджърка е била жестоко бита от друго момиче вчера посред бял ден на детска площадка в пернишкия квартал "Изток".

Насилието е заснето с телефон от момчета. Освен че не се намесват, те аплодират побойничката и дори са разочаровани, че "ударите са малко", съобщава NOVA.

Пострадалата ученичка живее само с баба си. Кадрите са разпространени от чичо ѝ Веселин Стоянов.

Тийнейджъри пребиха момиче в столичен мол и сами заснеха агресията (видео)

снимка: "Перник Нюз"

"По натам я откарай. Няма пускане. Ритни я, Ритни я. Това ли беше!? Това ли беше, бе. Няма пускане", се чува от видеото, което от местната телевизия отказват да разпространят от уважение към читателите си.

Причина за грозните сцени е спор за момче.

"Призовавам всяка една институция да вземе мерки и намеса относно случилите се събития. Сигнализирани са полиция, Прокуратура, Агенция за закрила на детето. Това е страшно. На мястото на моята племенница може да е всяко дете. В какъв свят вече живеем", пише възмутен Стоянов.

Кметът на "Изток" Десислава Стоянова споделя, че е потресена и че ще се срещне с представители на Второ РПУ в Перник. "Категорично не приемам подобна агресия. Това са деца. Ще проследим развитието на случая", заявява Стоянова.

Източник: Dir.bg

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.