Сигнализирай!

ИТН предпочитат да са "сами срещу всички", отколкото в коалиция с патриотични организации (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
30.07.2022 г.
29
0

ИТН предпочитат да са "сами срещу всички", отколкото в коалиция с патриотични организации, стана ясно от изказване на депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов пред bTV.

Има такъв народ" ще се яви самостоятелно, а не заедно с патриотични формации на предстоящите парламентарните избори, стана ясно още от интервюто.

"Това е пълен абсурд. Как си ни представяте до Валери Симеонов, Красимир Каракачанов, който слизаше с торбичката от самолета. Излизаме сами срещу всички", каза Балабанов по повод информации за потенциални партньори.

Виктория Василева напуска “Има такъв народ” (видео)

Преди да се изкаже негативно за евентуални бъдещи съюзи, той бе изцяло критичен и за доскорошните партньори в управлението.

„Видяхме истинското лице на политиката през „Демократична България“. Оказа се, че политическите партии искат само и единствено власт. Няма как да подкрепим правителство с премиер Асен Василев, който собственоръчно уби това правителство“, допълни още Балабанов.

Той коментира, че от ИТН са водели едни нормални и конструктивни разговори с БСП за третия мандат, но записът на ДБ е променил всичко.

„Корнелия Нинова до последно казваше, че имена не са обсъждани. А на други срещи, задкулисно, са мислили къде да сложат Кирил Петков и Асен Василев да стане премиер“, каза Балабанов.

Относно отцепниците от партията, Балабанов каза, че те избрали пътя на постовете и обещанията.

„Продължаваме промяната“ лъжеха как ще променят. Виждахме обаче как се потъпква закона. Виждахме как Василев и Петков превръщаха парламента в гумен печат. Няма как да сме заложници в ръцете на такова правителство“, каза още Балабанов.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.