Сигнализирай!

Жена, поставила пиърсинг на клепачите си, твърди, че не боли толкова много (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
20.09.2022 г.
59
0

Жена, поставила пиърсинг на клепачите си, твърди, че не боли толкова, колкото хората си представят, пише LADbible.

Тиктокърката @merdurh, която по професия е молекулярен биолог, редовно поства видеа в платформата, за да дискутира пиърсингите, които има от повече от десетилетие.

Мъж е поставил 70 пиърсинга по тялото си, половината са по най-деликатните му части (видео и снимки)

Всичко започнало от момента, когато наблюдателен зрител забелязъл мъничък обръч на единия ѝ клепач и попитал дали това е пиърсинг. След като авторката отговорила утвърдително, връхлетяла я вълна от въпроси.

"Бях на 21 и исках да направя нещо с тялото си, което да ме отличава от другите хора - един вид себеизразяване", започва разказа си тя.

"И тъй като не бях виждала някой друг да носи обеца на клепача си, реших, че това ще е нещото, което да ме отличава от останалите", допълва тя.

И за да отговори на големия интерес, споделя, че халката ѝ е на пантичка, което позволява да я сваля от деликатното място и да я сменя.

Колкото до неизбежния въпрос дали я е боляло, когато е поставяла пиърсинга за първи път, @meridurh отговори, че не е изпитала болка при поставянето, а само малко при слагането на самата халка, която я прищипала леко.

24-годишна инфлуенсърка, татуирала тялото си за $25 000, разкри как е изглеждала преди това (снимки)

А на питането дали бижуто се допира до окото ѝ, тя отговаря, че не, тъй като се намира в ъгъла на клепача. Допитвайки се до "няколко оптометристи", младата жена не срещнала никакв съпротива от тяхна страна за решението си.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.