Сигнализирай!

Иван Костов: ГЕРБ, начело с Борисов, е върхът на пирамидата на организираната престъпност у нас

Gospodari.com
Gospodari.com
23.09.2022 г.
54
0

"Изборите на 2 октомври ще бъдат определени от това какво ще поискат по-силно гражданите - правова държава или мафия, руска война или европейска съпротива". Това заяви бившият премиер Иван Костов.

"Каквото поиска мнозинството силно, това ще получи", категоричен бе той.

Костов смята, че няма да се стигне до "компромисно" решение след изборите, при което "Демократична България" да се озове в общо правителство с ГЕРБ.

NOVA

"За ДБ e невъзможно да направи компромис с върховенството на закона. ГЕРБ, начело с Бойко Борисов, е връх на пирамидата, която навремето започна със силовите групировки, организираната престъпност и олигархията, и накрая се образува стройна мафиотска пирамида, от чийто връх се раздава на този или онзи. Този компромис в ДБ е невъзможен, това мисля аз", каза бившият премиер.

Иван Костов: Насила ме накараха да стана лидер на СДС

Той обвини и служебното правителство на Радев. Според него то "активно участва в борбата за властта, за да компрометира онези формации, които са за реформите и евроатлантическата интеграция".

Като доказателство за твърдението си той посочи "острата атака по повод природния газ и паническото отстъпление, след като видяха, че не могат да доставят от "Газпром".

Wikipedia

А като очевидно той посочи как политиката на Путин "разстройва силно редовете на неговите привърженици".

"Те са объркани, уплашени. Личи си по говорителите, които излизат, и тезите, които Кремъл подава като опорки за своята пропаганда. Там цари едно объркване, загуба на целите. Режимът е минал в позиция на самозащитаване с всички средства". Той бе категоричен, че заплахите на Владимир Путин с ядрена атака трябва да се приемат много сериозно.

Източник: NOVA

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.