Сигнализирай!

Захари Бахаров ще участва в "Мисията невъзможна 7" (трейлър)

Gospodari.com
Gospodari.com
24.10.2022 г.
57
0

Български актьор ще участва в "Мисията невъзможна 7" редом до звездата Том Круз. Това става ясно от публикация в Twitter нa режиьора на лентата Кристофър Маккуори.

Филмът се очаква да излезе на екран през юли 2023 г. след дълго отлагане заради пандемията. Той ще има и втора част, която се очаква през 2024 година. Захари Бахаров ще участва именно във втората част на "Мисията Невъзможна: пълна разплата".

С какво култовото яке на Том Круз от Top Gun вбеси Китай?

На снимка под поста му се виждат полският актьор Марчин Дорочински, руснака Иван Ивашкин и Захари Бахаров в сцена от филма.

"Всички споделяме една съдба", пише в мистериозното послание на Маккуори. Малко по-късно статусът е изтрит от официалния му профил, за да се появи друга "улика" към сюжета на "Мисията невъзможна 7".

Марчин Дорочински коментира в Instagram, че когато първата серия от "Мисията невъзможна" излиза през 1996 г., той е все още студент в полската театрална академия.

"Ако някой ми беше казал, че 26 години по-късно ще играя в последните две части от сагата за Итън Хънт с режисьора, който написа сценария за "Обичайните заподозрени" и "Топ Гън: Маверик", щях да кажа - "не, това не е възможно". Щях да чукна на дърво и да си тръгна бързо", шегува се той.

Откраднаха луксозното BMW на Том Круз по време на снимките на “Мисията невъзможна 7”

Ролята на Захари Бахаров все още не е описана в IMDb. Самият той не дава повече информация в профилите си в социалните мрежи. Участието му обаче в подобен касов хит със сигурност е много голям успех за българина.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.