Сигнализирай!

Ще има ли наказани заради нарушения домашен арест на прокурорския син? (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
03.11.2022 г.
21
0

Ще има ли наказани заради нарушения домашен арест на прокурорския син?

Стана ясно, че Васил Михайлов, прокурорският син, обвинен в побой в Перник, е нарушавал "постоянно" домашния си арест. Пред камера той призна, че ходи до магазина и дори е бил на дискотека. Също заяви, че никой не го следи или проверява.

Нарушил ли е домашния си арест обвиненият в побой прокурорски син (видео)

Ден след признанието му той отново бе в ареста. А от Министерството на правосъдието заявиха, че ще търсят отговорност на тези, които е трябвало да следят за спазването на мярката.

bTV

Софийският районен съд заяви, че няма категорични и безспорни доказателства, че Михайлов е напускал адреса, както и няма експертиза на записите от камери.

По информация от полицията и от прокуратурата той е излизал от дома си общо 5 пъти в диапазон между 7 и 40 минути.

Това е основната причина от прокуратурата вчера да поискат отново от съда да го върнат обратно в ареста.

Съпругата на пребит от прокурорския син: Той размахва среден пръст на българското правосъдие (видео)

Мариана Андонова, съпругата на Румен Андонов, пребития от Михайлов футболен треньор, твърди, че има информация за общо 9 излизания на обвиняемия. Тя не разбира как може да се твърди, че гривната около глезена му, която да следи за локацията му, е дала толкова грешки.

„Според моята информация той е напускал 9 пъти дома си. Няма начин гривната да даде 9 пъти грешка с интервали от 2, 5, 20, 40 минути. Едно от напусканията е през нощта от 3:50 ч. до. 4:20 или 30. За такова време един такъв човек може не просто да отиде да пребие някого, може да отиде и да убие и да се прибере. Кой раздава гривни, които правят постоянно прекъсвания. Момчето живее на центъра на града, той не живее в някаква дупка, където да прекъсва сигналът“, категорична бе Андонова.

БулФото

Иван Гешев поиска оставката на пернишкия прокурор, чийто син е обвинен в побой

Тя допълни, че много перничани са видели Михайлов навън.

„Но никой не смее да застане и да го каже. Много хора са го видели. Но именно защото виждат полуголото същество, което стои на терасата, размахва цигара и се заканва на всеки, който се закача със семейството му“, каза още Андонова.

Тя и дъщеря ѝ смятат, че съдът е контролиран от Бисер Михайлов. Припомняме, че вчера главният прокурор Иван Гешев, поиска оставката на пернишкия прокурор.

Източник и видео: bTV

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.