Сигнализирай!

Магията на Бразилия и защо „кариоките” винаги са фаворит

Gospodari.com
Gospodari.com
23.11.2022 г.
27
0

Усмивки, танци, забавление и разбира се, футболни качества. По всичко изглежда, че това е магията на Бразилия и те винаги са фаворит. „Кариоките” се забавляват преди, по време и след тренировка на всяко голямо първенство.


За разлика от казармения ред в повечето национални отбори, в бразилския лагер нещата не стоят точно така. Тук можем да видим как голямата звезда на тима Неймар си позволява да мушне топката между краката на част от треньорския екип.

Игра на текбол върху кръгла маса в съблекалнята. Индивидуални и групови музикални изпълнения. Страс, танци, самба и още много други забавни случки.

Дали всъщност това ще помогне на 5-кратните световни шампиони за нова титла, ще разберем много скоро. Световното е в разгара си, а вече падна и първата голама изненада. Загубата на Аржентина с 1:2 от Саудиткса Арабия. Бразилия все още не е започнал своето участие на първенството в Катар. Първият мач на Мондиала за ”Кариоките” е срещу Сърбия. Той е утре от 21:00 часа. Другите два отбора в група “G” са Швейцария и Камерун.

Роналдо пожела Меси на финала (видео)

Едно е сигурно. Самбата и забавлението ще присъстват както на терена, така и на трибуните, когато Бразилия играе.

Източник: Oh My Goal

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.