Сигнализирай!

73-годишната Сигорни Уийвър ще бъде тийнейджърка в новия "Аватар" (трейлър)

Gospodari.com
Gospodari.com
05.12.2022 г.
60
0

73-годишната Сигорни Уийвър ще бъде тийнейджърка в новия Avatar, пише LADbible.

В новата част от франчайза, озаглавен "Пътят на водата", холивудската актриса се превъплъщава в извънземно-амфибия, което е само на 14 години.

Въпреки достиженията на киното, знаем, че си е трудна работа да трансформираш 70+годишен човек в 14-годишно извънземно. Още повече, че както знаем, съществата от Аватар са високи цели три метра.

Излезе дългоочакваният официален трейлър на “Аватар: Пътят на водата” (видео)

Както се казва: Не е важно на колко години си, а е важно на колко се чувстваш. В случая със Сигорни Уийвър и Avatar можем да добавим, че е важно на колко е аватарът ти. С избора си на актрисата, трикратно номинирана за "Оскар", Джеймс Камерън трябваше да я "върне към живот", след като неяната героиня в предишния и пръв в кариерата му филм, бе убита.

В новия "Аватар" Сюзан Александра Уийвър, както е истинското ѝ име, ще играе Кири - осиновената дъщеря на Джейк Съли (Сам Уъртингтън) и Нейтири (Зоуи Салданя).

“Аватар: Пътят на водата” с дългоочакван трейлър, 13 години след премиерата на оригиналния филм (видео)

Накратко за филма

В синапсиса четем, че “Джейк Съли и Нейтири са семейство, което се опитва да остане цяло. Един ден те са принудени да напуснат дома си и да се впуснат в изследване на регионите на Пандора. Заплаха от миналото се връща в настоящето и принуждава Джейк да се изправи в трудна битка с човеците.”

В скорошно интервю актрисата заяви, че "Джим (Джеймс Камерън) е умен човек и щом той смята, че мога да направя това, хайде да пробваме!"

“Аватар 2” все още не е готов за големия екран, а премиерата му е през декември

"Аватар: Пътят на водата" официално излиза по екраните на 16 декември. Ала по думите на актьора Сам Уъртингтън филмът се доработва до последния момент.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.