Сигнализирай!

Обявиха кога ще бъде пусната първата част на продукцията за Хари и Меган (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
05.12.2022 г.
32
0

Обявиха кога ще бъде пусната първата част на продукцията за Хари и Меган. Новият филм разкрива още скандални истории около живота на херцога и херцогинята на Съсекс в кралското семейство на Великобритания.

https://twitter.com/netflix/status/1599736627764424709

Документалната поредица е на Netflix, първата част ще бъде пусната за стрийминг на 8 декември. А втората - на 15 декември.

До момента за продукцията Harry & Meghan са пуснати тийзър и трейлър. В първото видео виждаме щастлива двойка и само намек за проблемите с кралското семейство. Вторият обаче представя части от интервютата с двамата, в които правят шокиращи разкрития, особено принц Хари, пише bTV.

Harry & Meghan: Вижте първия тийзър на документалната им поредица за Netflix (видео)

https://twitter.com/netflix/status/1598287753774477312

Британският престолонаследник говори за това как е трябвало да направи всичко, за да защити семейството си, защото „това е мръсна игра“.

https://www.youtube.com/watch?v=2rlVhiXlcHU&t=55s

„Има йерархия в това семейство. Има течове на информация… но има и „посяване“ на истории“, казва Хари в кратките представяния. И допълва, че „болката и страданието на жените, които се женят в тази институция, това е лудост“.

Британските медии смятат, че крал Чарлз III и принц Уилям са в готовност да „отговорят на открития огън“ след пускането на документалния филм.

Поредицата е в шест епизода и представя лични кадри от съвместния живот на двойката.

Кадри от сватбения им прием през 2018 г., на пътуване до Африка и бременността на Меган. Освен мигове на радост, те показват и трудностите, с които са се сблъскали под светлините на кралските прожектори. Поредицата хвърля светлина и върху решението на херцога и херцогинята на Съсекс да споделят историята си за първи път.

„Никой не вижда какво се случва зад затворени врати. Трябваше да направя всичко възможно, за да защитя семейството си“, казва Хари.

 „Когато залозите са толкова високи, не е ли по-логично да чуем нашата история от нас“, допълва Меган.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.