Сигнализирай!

Арестуваха легенда от НБА за побой над дъщеря му

Gospodari.com
Gospodari.com
19.12.2022 г.
28
0

Нов арест за бивш баскетболист отвъд океана. Този път става въпрос за едно от най-добрите тежки крила от първото десетилетие на новия век. Легендата на Финикс Сънс и Ню Йорк Никс Амари Студамайър е арестуван в Маями по обвинение за физическо посегателство над дъщеря му.

Самият баскетболист използва трибуната си в социалните мрежи, за да опровергае обвиненията, отричайки всякакво посегателство:

Снимка: Miami Police Department

"В последното денонощие инцидент в семейството ми резултира в мой арест по обвинение за нападение над дъщеря ми. Това обвинение е на база репорт, който не отговаря на фактите. Аз съм последовател на Юдаизма, а днес юдеите по целия свят честват Ханука и си спомнят борбите на предците ни срещу порочността. Аз вярвам, че "не трябва да правиш това на другите, което сам считаш за омразно". С течение на разследването фактите ще покажат несъстоятелността на обвинението. Медицинското състояние на дъщеря ми не отговаря на такова след побой от баща и, който е с размери около 210 сантиметра и 120 килограма. Не мога да си се представя да нападна когото и да било, особено децата ми. Аз уважавам, защитавам и обичам семейството ми, особено децата ми. Като баща, ви моля за деликатност, докато се събираме в личното си пространство."

https://twitter.com/Amareisreal/status/1604618961919922176

Прекръстиха награда в НБА на Майкъл Джордан (видео)

Студамайър е участвал шест пъти в Мача на звездите в НБА. Освен това пет пъти е попадал в Идеалните отбори на Лигата. Със Стив Неш дълги години бяха една от най-зрелищните комбинации гард-висок в най-силното първенство в света. След като приключи кариерата си в НБА, Студамайър игра и в израелския Апоел Йерусалим.

Източник: HoopsHype

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.