Сигнализирай!

Том Ханкс към сина си: Няма значение кой е баща ти

Gospodari.com
Gospodari.com
19.12.2022 г.
46
0

Том Ханкс е причината за трудната любов на най-малкия си син Труман - двамата заедно снимат нов филм. Ханкс и неговият 26-годишен наследник участват в лента със заглавие „Човекът, наречен Отто“ (A Man Called Otto), която трябва да излезе по кината в Обединеното кралство в началото на 2023 година.

66-годишният актьор играе главния герой Ото, а Труман ще пресъздаде по-младата му версия.

Том Ханкс смята, че е направил само четири добри филма (снимки)

Филмът е базиран на бестселъра на „Ню Йорк Таймс“, който, както се досещате, разказва историята на Ото. Ото е заядлив вдовец, чиято единствена радост е да съди и критикува своите съседи. След като отблъсква много от тях, героят на Ханкс среща половинката си. В съседната къща се нанася младо семейство. Неочаквано приятелство преобръща с главата надолу света на Ото.

Съветите на Ханкс

В интервю за „Гардиън“ актьорът от „Форест Гъмп“ говори за ролята си на Ото и как синът му Труман се справя със задачата да пресъздаде на по-младата му версия. Ханкс споделя, че е посъветвал Труман за ролята на Ото да не разчита на известната си фамилия, а „да се цели в десетката“.

Том Ханкс в една лондонска книжарница

„Труман играе младата версия на моя герой, но не е актьорът в семейството“ – казва Ханкс и допълва: „Той е художник и ще става оператор. Говорихме много по темата. Изборът беше негов, но аз му казах: Няма значение кой е баща ти - трябва да удариш в десятката“.

Не всеки може да се справи с подобно предизвикателство, казва още актьорът, „но той свърши страхотна работа и аз мисля, че е изключителен.“ Нататък в интервюто Ханкс се пошегува, че ролята на сприхавия старец е „фантастична", тъй като му позволява „да се освободи от вътрешното си мърморене. Освен синът на Ханкс в „Човекът, наречен Ото", участва и съпругата му Рита Уилсън, като продуцент.

Съпругата на Том Ханкс: “Баща ми избяга от комунистическа България, но това не е неговата Америка!”

Триото беше забелязано в Лондон за промоцията новия филм миналата седмица. Участие взе и  синът Труман, който рядко се появява публично.

Източник: www.ladbible.com

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.