Сигнализирай!

Спецакция срещу битовата престъпност във Враца и Видин (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
19.12.2022 г.
38
0

Спецакция, насочена срещу битовата престъпност, се провежда във Враца и Видин от рано сутринта. Стотици полицаи, жандармеристи и магистрати участват в спецоперация на МВР и прокуратурата по линия на противодействието срещу битовата престъпност в двата града.

Полиция е блокирала няколко автокъщи на изходите на двата града. Спецекипи претърсват къщи в ромските махали на Враца и Видин, както и заложни къщи и заведения.

Един милион лева са иззети при спецакцията в Сливен

Акцията е срещу битовата престъпност. Преди две седмици в акция "Бяло" МВР и прокуратурата атакуваха наркодилъри. Тогава от двете институции съобщиха, че предстоят още действия за противодействие на престъпността.

"Поводът за акцията са извършените няколко тежки криминални престъпления в област Враца, сред които един грабеж над възрастни хора и палеж на автомобил." Това заяви директорът на Националната полиция Атанас Илков. 

ГДБОП провежда мащабна спецакция в София, Плевен и Пазарджик (видео)

НОВА/стоп кадър

През последните месеци в района се наблюдава ескалиране на напрежението между лица от криминалния контингент и силови структуви, заявиха от органите на реда. Операцията е анонсирана като насочена срещу лица, занимаващи се с палежи, рекет и лихварство.

Видео: НОВА

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.