Сигнализирай!

80% от най-харесваните постове в Instagram са на Меси и Роналдо

Gospodari.com
Gospodari.com
04.01.2023 г.
69
0

Не е тайна, че футболните звезди печелят слава и извън терена. Това важи в особена степен за съвременните легенди на играта. Кристиано Роналдо и Лионел Меси са сред най-следените личности в социалните мрежи изобщо. Техните постове се оказват и най-харесваните в социалната мрежа Инстаграм. Ето кои са 10-те най-харесвани снимки на платформата.

Снимка: Instagram

Номер 1 в класацията е снимката, на която Лео Меси държи току-що спечелената Световна купа. Публикацията счупи всички рекорди на Инстаграм, превръщайки се в първия пост с 60 милиона харесвания. Това не стигна и часове по-късно над 70 милиона души вече бяха натиснали два пъти върху запечатания исторически момент. Най-вероятно съвсем скоро ще бъде достигната и следващата граница - 75 милиона харесвания.

От върха бе изместено рекордното яйце, предизвикало истерия в социалните мрежи преди няколко години. На трето място отново е Меси, но този път със Световната купа в прегръдките си от първата сутрин на родна земя след Мондиала.

Една и съща снимка е на четвърто и седмо място.

Снимка: Instagram

Фотосесията за бранда Луи Вютон, в която Меси и Роналдо участваха бе мега хит преди Световното първенство. Четвъртата позиция е взета от публикацията на Кристиано, докато седмото място отива за поста на аржентинеца.

“Ал Насър” представи Роналдо, той се обяви за уникален (видео)

Петото място се заема отново от стандартния тандем - Лео Меси и световната купа. Този път суперзвездата позира с трофея в самолета по пътя към дома. Позиция по-надолу е обявяването на бременността на приятелката на Кристиано Роналдо. Постът има над 32 милиона харесвания. Португалецът е и на следващото място надолу с прощалния си пост от Световното първенство по футбол.

Снимка: Instagram

На девето място е последната публикация на трагично загиналия рапър XXXTENTACION, споделил своя снимка с послание "Любовта е война". Топ 10 се затваря от нов пост на Меси от Световното в Катар. Кадърът е уловен по време на полуфинала срещу Хърватия, а Меси пише отдолу "НА ФИНАЛ!!!".

Така равносметката показва, че 8 от 10-те най-харесвани публикации в Инстаграм са или на Кристиано Роналдо, или на Лионел Меси. Доминацията на футбола е видна не само по пълните стадиони, но и в средите на инфлуенсърите и социалните мрежи.

Източник: Lifestyle Asia

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.