Сигнализирай!

"ЦСКА" с най-скъпия трансфер в ерата Гриша Ганчев (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
06.01.2023 г.
25
0

Официално бе осъществен най-скъпия трансфер в "ЦСКА-София", откакто Гриша Ганчев се грижи за финансовото благосъстояние в клуба. Това е шведът Тобиас Хайнц, който бе обявен като ново попълнение още вчера. Стана ясна и сумата, която "армейците" ще заплатят за услугите на 24-годишния скандинавец.

Става въпрос за над 600 000 евро, които ще бъдат преведени по сметката на шведския шампион "Хекен". Освен това клубът си е запазил правото да прибере и процент от последваща трансферна сума за футболиста. "ЦСКА-София" представи новото си попълнение чрез кратко видео в социалните мрежи. В него самият Хайнц се обърна към феновете:

„Тук съм във велик клуб с история, традиции, дух. Търся смисъл. И мога да го намеря тук. Тук съм да играя по вашия начин. Тук съм за ЦСКА!“

Колаж: cska.bg

Халфът направи сериозно впечатление с изявите си през миналия сезон с екипа на норвежкия “Сарпсборг”, където бе отдаден под наем. Той завърши първенството на Норвегия като трети голмайстор с 15 попадения, към които добави 4 асистенции. Той пристигна в България преди 2 дни. Вчера мина успешно медицински прегледи и подписа личния си контракт с лидерите в шампионата.

ЦСКА пазарува от шампиона на Швеция (видео)

Това е първото ново попълнение за тима от стадион "Българска армия" през зимата. Привличането на стойностен европейски футболист са в унисон с амбициите на клуба да опита да спре хегемонията на "Лудогорец" в родния елит. "Орлите" са национални шампиони вече единадесет поредни години.

Източник: cska.bg

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.