Сигнализирай!

Роналдо започна да ги "прескача" и в Саудитска Арабия

Gospodari.com
Gospodari.com
11.01.2023 г.
50
0

Кристиано Роналдо все още чака своя официален дебют с екипа на Ал Насър. Португалецът, който се превърна в най-скъпоплатения футболист в света след като подписа с клуба от Рияд за момента само тренира с новия си отбор.

източник: twitter

Именно на едно от заниманията, петкратният носител на “Златната топка“ изуми своите съотборници. Нападателят направи запазената си марка като скочи изключително високо и се задържа във въздуха повече от всеки друг, за да отиграе топката. Именно това действие на 37-годишният играч накара останалтие играчи да гледат невярващо на това, което се случва пред очите им.

източник: Oh My Goal

Този скок не е единичен случай за Роналдо. Във времето, когато играеше в Реал Мадрид и Ювентус, португалецът правеше същите изпълнение и оставяше дори своите съотборници без думи.

https://twitter.com/i/status/1310724813615497216

В същото време новият клуб на Кристиано Роналдо "Ал Насър" излезе с официално опровержение на информациите, че нападателят ще има роля в опита на Саудитска Арабия да получи правото да е домакин на Световното първенство през 2030 година и заради, което ще получи хонорар от 200 млн. Евро

Роналдо живее в апартамент за $250 хиляди на месец в Рияд (снимки)

“В договора на Роналдо с Ал Насър не се съдържа клауза, обвързваща го с някакво задължение спрямо някакви кандидатури за световни първенства. Той е фокусиран главно върху Ал Насър и да работи заедно със съотборниците си в името на постигането на успех”, се казва в обръщанието на клуба от Рияд.

Видеo: twitter

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.