Сигнализирай!

Жена атакува полицаи и стюардеси на летище с пожарогасител (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
20.01.2023 г.
38
0

Жена атакува полицаи и стюардеси на летище с пожарогасител.

Летището в Атланта стана свидетел на истински спектакъл във вторник вечер. Пътничка на компанията Delta е нахлула с пожарогасител в залата на летището с „опит за отваряне на защитени врати“. Това става ясно от съобщение за пресата от полицейското управление на Атланта, цитирано от People.

Жена, родила на борда на самолет, не знаела, че е бременна (видео)

Дженифър Холдър реагирала зле, когато служителите на летището я попитали дали е платила за нейните пилешки крилца от Buffalo Wild Wings в международното летище "Хартсфийлд Джаксън".

Във видеозапис от инцидента Холдър спори със служители на летището. Като изглежда, че твърди, че някой друг е платил храната ѝ. В крайна сметка жената взима пожарогасител и подивява в претъпканото летище.

Клипът показва пътници, които се опитват да се измъкнат облака от химикали, които тя пръска от пожарогасителя.

Холдър преминава през вратите D9 и D7, като размахва пожарогасителя, пръскайки го срещу охраната на летището, преди да се опита да отвори „защитени врати“. Това се посочва в полицейския доклад.

„Полицаите се опитаха да осъществят контакт с жената, но тя не се подчини и напръска служителите с пожарогасител. Все пак полицаите успяха да задържат борбената жена“, пише в него.

Органите на реда са отвели Холдър в участъка, където тя е продължила да се държи хаотично и бойно. Дори е ритала и плюла властите.

Три стюардеси на летището и Дженифър Холдър са получили респираторен дискомфорт и леки наранявания. Престъпничката е преместена в затвора на окръг Клейтън след инцидента в очакване на обвинения за нападение.

Това е поредното тревожно събитие в един хаотичен месец за летищата в САЩ. По-рано този месец два пълни самолета почти се сблъскаха на летище Джон Ф. Кенеди и всички полети в САЩ бяха приземени след прекъсване на компютъра на Федералната авиационна администрация.

Кадри: Instagram - atlscoop

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.