Сигнализирай!

Баскетболист изпуска два мача заради проблем с мъжествеността (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
29.01.2023 г.
21
0

Баскетболист изпуска два мача заради проблем с мъжествеността. Необичайното отсъствие от паркета е породено от "експлодирали тестиси" по думите на атлета. Той е бил опериран по спешност и състоянието му е стабилно. Спортисът не е запознат какво е причинило необичайния медицински проблем, но твърди, че не е обвързано с полов акт.

Image
Колаж: Twitter

Бревин Галъуей е баскетболист в Университета Клемсън. Това е едно от елитните учебни заведения в САЩ, що се отнася до баскетболна програма. През годините 20 от възпитаниците му са стигали до НБА. В това число влизат трикратния шампион в Лигата и съотборник на Майкъл Джордан в Чикаго "Булс" Хорас Грант и шампионът по забивки в НБА Лари Ненс Старши. В тази група се надява да се нареди и Галъуей. Той е в последната си година на правоспособност да играе в колежанското първенство на САЩ и е твърд титуляр за тима си.

https://twitter.com/BrevinGalloway/status/1619152885069266947?s=20&t=wsRenwnZuVdFhMZRpBI8Kg

Абстрактният му проблем обаче ще го извади от паркета в идните часове и дни.

Доставчик на храна прекъсна мач – търсил си клиента (видео)

Ето какво сподели самият баскетболист във видео в социалните си мрежи, очевидно все още под въздействието на упойка:

"Тази сутрин отидох на фитнес. Прибрах се. Легнах да дремна. Събудих се и тестисите и обвивката ми бяха експлодирали. Сега бях на доктор. Оперираха ме и три часа по-късно топките ми са смалени до обичайния си размер. Не знам какво им стана. Може би са искали да станат баскетболни топки. Но оживяхме! Сега ще съм под упойка още 48 часа, след което бързо ще се завърна по екип. Давайте "Тигри"!"

https://twitter.com/BrevinGalloway/status/1618828254236004352?s=20&t=9hElEc21ZiL0lWcZRhtaaA

Подобен тип травми са изключителна рядкост, но могат да бъдат много опасни, ако няма навременна медицинска намеса. За щастие на Галъуей, той е получил необходимите грижи и се възстановява, гледайки как неговите съотборници бранят честта на Алма Матера си по телевизията. "Тигрите" от Клемсън правят най-силното си представяне от 4 години насам и се надяват на класиране в Националния шампионат на NCAA.

Снимки и видео: Twitter

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.