Сигнализирай!

Говорят родителите на 14-годишното момиче, обвинило полицай в блудство (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
30.01.2023 г.
26
0

Говорят родителите на 14-годишното момиче, обвинило полицай в блудство. От четири дни те не знаят какво се случва с дъщеря им. Това разкриват те в репортаж на NOVA.

Става въпрос за случая от Горна Оряховица, в който 48-годишен служител на МВР е задържан на работното си място, заради обвинение, че е блудствал с непълнолетно момиче. То е настанено в поправителен дом за две седмици.

Задържаха полицай, посегнал на непълнолетно момиче в Горна Оряховица (видео)

Родителите осиновяват тийнейджърката, когато е на 1 годинка. Преди две седмици тя бяга от вкъщи, за да търси биологичната си майка. Това е причината да бъде настанена в дома за малолетни и непълнолетни деца с противообществени прояви.

Майката и бащата разбират за случилото се миналия четвъртък.

"Може ли да дойдете в следствието? Имало инцидент. И аз питам, какъв инцидент? И той ми каза, че един от служителите е правил секс с нея. Не ме питай, как стигнахме до Велико Търново. Нито заключих канцеларията, нито – нищо”, споделят те.

„На нас ни казаха, че е имала контакт с него. Никой не е казал, че е имало насилие. Тя се била съгласила. Тя е била уплашена”, разказват още родителите.

Преди случая, те са имали възможност да говорят със служителя. Два дни след това, полицаят е арестуван. Момичето споделя с психолог, че преди две вечери е имало полов акт с 48-годишния полицай към МВР.

Други деца не е имало в приемника. Момичето е било само. Майката и бащата подозират, че посегателството се е случило, когато тя е отишла да се къпе, тъй като тогава камерите за видеонаблюдение не са работили.

Мъжът е женен и е с 20 години стаж в системата. Той е пуснат след 24-часов арест, като в момента е в дома си без обвинение. От Районна прокуратура изчакват експертизите.

 От Областна дирекция са поискали надзирателят да бъде уволнен дисциплинарно.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.