Сигнализирай!

Полиция и кукери заловиха Наско Сираков (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
30.01.2023 г.
40
0

Полиция и кукери заловиха Наско Сираков. Собственикът на футболния клуб "Левски" без да иска се озова в неочаквана засада. Прибирайки се към дома си в Долни Богров, голмайстор номер едно в историята на "сините" се оказа обграден. Неговият автомобил бе спрян от униформен с репликата "Ще трябва да пишем!"

Стопкадър: Facebook

Своеобразната засада обаче остави всички участници в нея с усмивки на лицата. Сираков преминаваше през честванията на традиционния празник Сурва в града си. Той бе бързо разпознат от превъплатените в кукери мъже.

Осъзнавайки кой седи зад волана на луксозния джип "Мерцедес" насреща, те веднага започнаха да скандират една от най-популярните песни на "синята" агитка: "И преди, и сега, Левски значи свобода!"

Бразилец не спира да бележи за “Левски” (видео)

Любопитната среща бе заснета от любителски телефон на местна жителка, отбелязваща обичая. Репликата "Ще трябва да пишем!" от страна на полицая, отговарящ за спазването на реда по време на празненството, също бе шеговита. След кратък разговор между двамата, Сираков бе пуснат да продължи по пътя си.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.