Сигнализирай!

Полицаи вадят насила барикадиралия се мъж и спътницата му (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
30.01.2023 г.
26
0

Полицаи вадят насила барикадиралия се мъж и спътницата му, виждаме от кадри, публикувани от bTV. Двамата бяха задържани по-рано днес на бул. „Ломско шосе“ и улица „Чудомир“ в столичния ж.к. „Надежда 2“.

Мъж е задържан след гонка с полицията

От кадрите виждаме как полицаи с насочени пистолети опитват да отворят вратите на барикадиралите се в колата извършители. След дълго дърпане, блъскане и заповеди отвън, служителите на реда най-после успяват да се доберат до жената в колата. Мъжът до последно се мъчи да се задържи в купето на автомобила марка BMW.

Зрелищният арест стана след гонка, последвала удар на два леки автомобила и полицейска патрулка от страна на 33-годишния мъж. Малко преди задържането му, той и спътницата в колата са си разменили местата, при което тя е поела волана. Двамата са криминално проявени, става ясно от брифинг на на директора на столичното Второ районно управление Стефан Дойчев.

На мъжа е направен тест с дрегер, който не е отчел алкохолно съдържание в организма му. Отказал е обаче да бъде тестван за наркотици.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.