Сигнализирай!

"Левски" разби легенда на "Арсенал" в последния си мач в Дубай (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
31.01.2023 г.
19
0

"Левски" разби легенда на "Арсенал" в последния си мач в Дубай. "Сините" победиха местния третодивизионен отбор "Гълф Юнайтед" с 4-0. В състава на дубайския тим обаче блести името на добре познато лице за феновете на англисйкия футбол. Бакари Саня, който има над 300 мача във Висшата лига с екипите на "Арсенал" и Манчестър "Сити", игра и едва не уби Марин Петков.

Може да бъде изображение с 12 души, изправени хора и на открито
Снимка: Facebook/PFC Levski Official

Срещата започна точно по вкуса на "Левски". Те откриха резултата още в 8-ата минута чрез Келиан ван дер Каап. Двубоят не бе предаван по нито една телевизия и се проведе в нетрадиционния за футболни мачове начален час 9:00 сутринта. Останалите попадения в мача бяха дело отново на ван дер Каап в 54-ата минута, на Уелтон в 62-ата и на Марин Петков в 82-ата минута.

Най-голямата звезда на терена безспорно бе част от загубилия тим. Бившият френски национал Бакари Саня е част от "Гълф Юнайтед". Той вече е на 39 години и има зад гърба си над 220 мача във Висшата лига с "Арсенал", както и над 80 с Манчестър "Сити". Той бе въвлечен в най-неприятния инцидент в мача. Във въздушно единоборство за топката, Саня и Марин Петков се сблъскаха, като българинът падна изключително неприятно на врата си. За негово щастие до сериозна травма не се стигна и той продължи игра.

Нокаутираха Филип Кръстев и прекратиха контрола на Левски (видео)

"Левски" завършва едномесечната си подготовка в Дубай с общо шест изиграни контроли. "Сините" спечелиха четири от тези мачове, а в един загубиха. Предпоследният мач на възпитанците на Станимир Стоилов бе прекратен след бой между двата отбора в началото на второто полувреме.

Видео: LEVSKI TV

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.