Сигнализирай!

Масов бой в НБА - изгониха петима играчи (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
04.02.2023 г.
21
0

Масов бой в НБА - изгониха петима играчи. Има стълкновения в НБА, които понякога наричаме боеве, има и и истинска размяна на юмруци. Именно на такава станаха свидетели феновете на мача между Минесота "Тимбъруулвс" и Орландо "Меджик" снощи. През този сезон това далеч не е първия случай на изпускане на нервите, но може би е най-бруталният.

Снимка: Стопкадър DIEMAXTRA

Всичко започна в края на третата четвърт. При разлика в резултата от 10 точки в полза на Орландо. Реплика на Мо Бамба и Маркел Фълц от Орландо по посока на Остин Ривърс от Минесота не остана незабелязана от последния. Той точно бе пропуснал тройка гот позиция, близка до пейката на съперника, когато Бамба и Фълц го провокираха, седейки именно там.

ТВ водещ нападна отбор от НБА по време на мач (видео)

Ривърс се доближи до пейката на съперника, там Бамба го очакваше и двамата се сдърпаха. Първи замахна Мо Бамба, а Ривърс отвърна. Съотборникът на Бамба Джейлън Съгс притича и грабна Ривърс през врата, хвърляйки го на пода. Това провокира и двете пейки да се изпразнят и мелето се пренесе от пейката на отбора в зоната на подкошието. След като нещата се поуспокоиха съдиите наложиха наказания.

Общо изгонените бяха 5.

Това бяха провокаторът Бамба, заедно със съотборника с задвратните суплекси Джейлън Съгс, а от Минесота изхвърчаха Ривърс, заедно с Джейдън Макданиелс, който първи му се притече на помощ и блъсна отзад Бамба, както и Ториън Принс, който се опитваше да вземе роля на омиротворител.

https://twitter.com/TheAthleticNBA/status/1621725941281198081

Скандалът между Бамба и Ривърс продължи и в тунела след изгонването им, като се е наложило охраната да ги разделя: "Никой не се притеснява от него. Ще ви кажа съвсем честно, той позволи на 175-сантиметров човек да го избута и да го конфронтира в съблекалнята. Не знам колко сериозни са заплахите му.", коментира Ривърс конфликта между него и 210-сантиметровия Бамба.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.