Сигнализирай!

Убитият Иван Владимиров предупреждава за опасния си съсед два месеца преди фаталния изстрел (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
09.02.2023 г.
22
0

Убитият Иван Владимиров предупреждава за опасния си съсед два месеца преди фаталният изстрел, става ясно от негово участие в "Преди обед" по bTV от ноември 2022 година.

Тогава той коментира убийство  на друг млад човек в София на Женския пазар, застрелян от съседа си в резултат на дългогодишна вражда. Психологът обяснява, че се намира в подобна ситуация и дава гласност на историята, защото "може да стане някоя беля", но едва ли е вярвал, че думите му ще се окажат зловещо пророчески.

Мутри-полицаи раздават правосъдие в България и това няма да спре (Коментарът на “Господарите”)

Припомняме, че конфликтът между него и семейството на Владимиров започнал през 2020 година. Двете семейства подавали сигнали един срещу друг в полицията.

Спор за нацапана врата станал и причината за убийството снощи. Тонев отново заподозрял съседа си, имало скандал между двамата, който изглежда бил утихнал. След малко Владимиров отишъл за катинар, а Тонев го причакал на долния етаж и го застрелял със законния си пистолет "Байкал".

Междувременно от Прокуратурата твърдят, че не са получавали никакви сигнали за проблем между съседите. Съседи на полицая са споделили пред медиите за поне 12 сигнала до полицията срещу него до МВР.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.